آموزش پرورش در مورد مسئله فضای مجازی غفلت کرده است / چرا باید پدر و مادر بهگونهای رفتار کنند که فرزند احساس امنیت نکند
مدیر گروه معارف صداوسیمای مرکز گیلان گفت: بسیاری از آن امور ممکن است مثبت باشد و مانتوانیم از آنها درست استفاده کنیم یکی از آنها فضای مجازی است که ما میبینیم که در زمینهای آموزشی چه در خانواده و چه در آموزشوپرورش و فضای آموزشی ما غفلت کردهایم.
حجتالاسلام محمودرضا هامونی حقیقت با اشاره به اینکه باید به سمت شناخت و خودکنترلی حرکت کنیم اظهار کرد: قرآن، پیامبر اکرم (ص) و اهلبیت (ع) بیشتر از همه ما تفکر و تعقل خواستهاند.
وی بابیان اینکه بیشتر از آنکه بهعنوان فیزیک دین و رفتار باید به عمق دادن به دین و معیارها برویم سعی بکنیم بیشتر مفاهیم را با رفتارها گره بزنیم گفت: اگر صحبت از تکلیف دینی میشود راجع به آنچه ویژگیهای آنهاست و ثمره آنها هم است باید صحبت بکنیم.
مدیر گروه معارف صداوسیمای مرکز گیلان با تاکید بر اینکه صرف گفتن حجاب خوب است کافی نیست بیان کرد: در میان بدحجابها هم افرادی هستند که اهل منطق هستند و یک درصد ناچیزی هستند که اینگونه نیستند و آنها هم باید به خاطر بعضی خصلتها و بعضی وضعیتها اجتماعی و چه خانوادگی مفاهیم درست به آنها انتقال داده نشده است.
حقیقت افزود: شاید جهت نظام آموزشی ما جاهایی غفلت داشته است و یا خانواده ما در یک زمینههایی و یا خود بنده غفلت داشتهایم که یاد بگیریم.
مدیر گروه معارف صداوسیمای مرکز گیلان گفت: اگر ما چیزی را تحت عنوان یک رفتار دینی قبول نداریم باید این را فکر بکنیم که آن رفتار درست چه است و آیا دنبال آن رفتار درست رفتهایم و آن رفتار درست را بشناسیم و بهعنوان رفتار درست عمل کنیم.
مدیر گروه معارف صداوسیمای مرکز گیلان بیان کرد: شاید بعضی از خصلتهای اجتماعی که اصلاً دین در برابر آن سکوت کرده و صحبتی نکرده باشد و چون در جامعه ما است خصلت دینی بهغلط یا درست پیدا کرده باشد و ما باید بدانیم که کدامیک خصلت دینی و کدامیک واژگان دینی دارد و کدامیک دین است.
حقیقت گفت: اگر خود را به عقلانیت و به اندوختههای که بر اساس عقلانیت و مفاهیم دینی کسبشده مسلط کنیم میتوانیم آشنایی بیشتری به وضعیت پیرامون خود پیدا کنیم.
وی بابیان اینکه همه آنچه وارد میشود امور منفی نیست گفت: بسیاری از آن امور ممکن است مثبت باشد و مانتوانیم از آنها درست استفاده کنیم یکی از آنها فضای مجازی است که ما میبینیم که در زمینهای آموزشی چه در خانواده و چه در آموزشوپرورش و فضای آموزشی ما غفلت کردهایم.
حقیقت افزود: هنوز به یک تعریف مشخص این مفهوم نرسیدیم زیرا یکی کاملاً رد میکند دیگری کامل قبول میکند ولی در این جهانی که ما امروز زنگی میکنم آنچه بهعنوان تکنولوژی مستقیماً نه قابل رد است و نه مستقیماً پذیرفتنی است.
وی با اشاره به اینکه نمیشود آنچه تکنولوژی غرب است را بهعنوان تکنولوژی برتر پذیرفت ولی آموزش نداد و فرهنگسازی نکرد گفت: این امکانپذیر نیست و نهادها و سازمانهای که وظیفه آموزش را دارند در بعضی از زمینهها میبینیم که آنها هم تعریف درستی از این وضعیت ندارند و انسان فکر میکند که در خلأ است
حقیقت بابیان اینکه رسانهها نقش بسیار زیادی دارند گفت: سینما و فیلمی که پخش میشود و بازیهای که دارد نشر پیدا میکند آنها یکطرف هستند اما تمام واقعیت نیستند، خانوادهها و خودکنترلیها خانوادهها به وضعیت تحول و اندیشه و خلاقیت فرزندان توجه داشته باشند زیرا اگر این ناهنجاریها از یک حدی بگذرد آسیبها باعث مصیبت آن خانواده میشوند و همچنین مشکل و دغدغهای برای جامعه ایجاد میکنند
مدیر گروه معارف صداوسیمای مرکز گیلان گفت: سازمانها و نهادهای فرهنگی باید به دنبال این قضیه باشند که نباید امید از جامعه از بین برود و خداینکرده جو یأس در جامعه حاکم شود زیرا از این جو یأس و نامیدی هست باعث میشود که بسیاری از آسیبها و ناهنجاریها راحت شیوع پیدا کند
وی بابیان اینکه چرا باید دختر جامعه ما و پسر جامعه ما شب در خلوت خود زجر بکشد اما به والدین خود انتقال ندهد تصریح کرد: در این مسئله بیشتر والدین مقصر هستند، چرا باید پدر و مادر بهگونهای رفتار کنند که فرزند احساس امنیت نکند و این مسائل را با دوستان مجازی خود در میان بگذارد در وجه دینی هم مؤمن کسی است که دیگران در کنارش احساس امنیت کنند و دیگران از دست و زبانش آسوده باشند و به آرامشی برسند پس خانوادهها باید درک متقابل از رفتار فرزند داشته باشند و فرزند از دیدار آنها احساس آرامش و راحتی کند نه اینکه این رفتار والدین بیشتر باعث دوری فرزندان از خود و لذا باعث ایجاد مشکلات برای جامعه و هم خودشان شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰